Zara Larsson tolkar Abbas ”Lay all your love on me”

Abba-hajpen fortsätter när Zara Larsson tolkar en av gruppens största låtar. Efterlängtade covern av ”Lay all your love on me” släpptes under fredagen på Spotify.

ANNONS
|

Dagen efter att omtalade ”Abba voyage” haft premiär i London släpper Zara Larsson en cover på en av Abbas största låtar "Lay all your love on me". I höstas gjorde hon sin skandinaviska arenaturné ”The poster girl tour” där covern var en av låtarna hon framförde. Hennes tolkning blev både en konserthöjdpunkt för många och en viral succé, inte minst på Twitter och Tiktok. Sedan dess har fansen ihärdigt efterfrågat att tolkningen släpps som singel och nu är det äntligen dags.

”Jag har alltid tyckt om 'Lay all your love on me' för melodierna, refrängen och för hur den låter. Jag gillar att den känns lite mystisk och har en särskild sorts stämning i sig", säger Zara Larsson i ett pressmeddelande som TT tagit del av.

ANNONS

Det efterlängtade musiksläppet bjuder på ytterligare en ny tappning av låten jämfört med vad fansen fick höra på hennes turné. En mer modern och tillbakahållen produktion än originalets ikoniska syntar och discopuls. Singeln släpptes under fredagen på Spotify.

LÄS MER:Recension: Abba Voyage, London, torsdag

LÄS MER:Stjärnspäckat på Abba-premiären

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv. För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS