Succéduon kommer till Göteborg i september. Har två föreställningar i Scandinavium.
Succéduon kommer till Göteborg i september. Har två föreställningar i Scandinavium. Bild: Robert Eldrim

”Ursäkta live” sålde slut Scandinavium direkt

Johanna Nordström och Edvin Törnbloms succépodd ”Ursäkta” blir arenashow. I höst kommer de till Scandinavium på sin ”Ursäkta live”-turné och intresset är enormt. Under måndagen sålde biljetterna slut på minuter.

ANNONS

En av Sveriges största poddar, ”Ursäkta”, med Johanna Nordström och Edvin Törnblom blir en arenaturné. När biljetterna släpptes på måndagsmorgon tog det bara några minuter innan det var slutsålt till förställningarna i Scandinavium och Avicii arena.

Kort efter biljettsläppet gick Nordström ut på sin Instagram och berättade att de släpper extraföreställningar, en i Göteborg och två i Stockholm. ”Ni är HELT TOKIGA ???”, skriver hon på sin Instagram.

Showen kommer att vara en ”hyllning till 2000-talets superstars” och intar Avicii arena, Scandinavium och Malmö arena under september.

– Vi älskar show! Vi har drömt om att få göra en storslagen föreställning ihop och nu går drömmen i uppfyllelse. Vi ansökte t.o.m. till Teaterhögskolan i förhoppningen om att det skulle hjälpa oss att förverkliga vår dröm. Och nu ska vi äntligen få sjunga, dansa samt sprida glitter och glamour i överflöd, säger Johanna & Edvin i ett pressmeddelande.

ANNONS

”Ursäkta Live” kommer till Scandinavium 15 och 16:e september.

LÄS MER:Influencern Edvin Törnblom släppte bok – på Foodora

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv. För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS