Timo Räisänen om Håkan Hellström: "Sveriges största tjuv"

I en intervju med tidningen ETC Göteborg ger Timo Räisänen sin forne scenpartner Håkan Hellström en rejäl känga: "Han permanentar sig för 2000 spänn i månaden".

ANNONS
|

En gång i tiden var de ett radarpar i den göteborgska musikvärlden. Idag tycks deforna bandkompisarna Timo Räisänen och Håkan Hellström ha ett horn i sidan till varandra.

De har båda två varit ute och pratat om hur det gick till när Timo Räisänen lämnade Hellströms kompband och deras versioner går isär.

"Permanentar sig för 2000 spänn i månaden"

Enligt Timo Räisänen skar det sig rejält när han lämnade Håkan Hellströms band.

– Sedan har han hållit kvar vid den där ilskan. Jag har släppt det där, jag vet ingenting om Håkan Hellström idag mer än att han permanentar sig för 2000 spänn i månaden, säger Timo Räisänen i en ny intervju medETC Göteborg.

ANNONS

"Han har stulit rätt fult också"

Fenomenet stöld inom musik kommenterar Timo Räisänenså här:

– Allt och inget är väl okej. Sveriges största tjuv, Håkan, stjäl ju på ett briljant sätt. Eller, ja, han har stulit rätt fult också i och för sig. ... Jag tar tillbaka det, det är inte alls briljant, säger hantill ETC Göteborg.

På sin sprillans nya skiva Tro, hat, stöld sjunger Timo Räisänen om sin relation till de tre starka orden i skivans titel. I låten Eld & aceton går en textrad: "Tro, hat, stöld – jag hatar dig, jag hatar dig, men jag tror på dig. Det bästa har du snott från mig."

Det är inte käntom det är med adress till Håkan Hellström.

RECENSION: Johan Lindqvist har lyssnat på Tro, hat, stöld

ANNONS