Stjärnornas mest flippade privatplansbeställningar

Vissa kändisar har tokigare idéer än andra när det gäller beställningar av privatplan. Hur låter det till exempel att beställa ett flyg från New York till södra Florida, enbart för sin mobiltelefon?

ANNONS
|

JetSmarter heter en app för bokningar av privatjets, som används av flertalet internationella kändisar. På kundlistan finns namn som Jamie Foxx, Kim Kardashian, Jenny McCarthy, Fergie, Daymond John och Ashley Benson.

Och enligt resemagasinetTravel And Leisureär det inga dåliga krav som kändisarna har.

En kändis krävde till exempel att hela planet skulle vara fyllt med en särskild sorts liljor. En annan beställde ett plan hela vägen från New York till södra Florida. Bara för sin mobiltelefon!

LÄS MER:Han fick miljöpris - tog privatjet till galan

För en flygtur blev personalen tvungna att täcka för alla fönster för att säkerställa att inget solljus skulle komma in, eftersom kunden krävde totalt mörker.

ANNONS

En av stjärnorna skickade ett plan fullt med kläder tillbaka till sin hemstad efter att ha gått bananas under enshoppingtur.

LÄS MER:Icona Pop chartrar privatjet för att hinna till Siestafestivalen

Dessutom fanns det ett kändispar som beställde ett plan till ingenstans. På detta plan åkte de sedan runt i timmar med dyrt vin, spa-behandlingar och en inhyrd stjärnkock, innan de slutligen återvände till samma ställe. Hela kalaset gick på närmare en miljon dollar.

ANNONS