Punk-Louisa gav juryn gåshud

Louisa Westling, som i vanliga fall spelar i ett punkband, hyllades av Idol-juryn i kvällens program. - "Wow, helt galet", säger Quincy i programmet efter hennes audition.

ANNONS
|

15-åriga Louisa Westlingfrån Ljusdals spelar i ett punkband och längtar efter attstå på stora scener och utvecklas som artist. Med tanke på Idol-juryns reaktion efter hennes uppträdande i kvällens program av Idol så finns det en stor chans att hennes dröm kangå i uppfyllelse.

När Louisas sjöng låten Holes av Passenger på sin audition fick juryn gåshud.

-Du har hela kittet, det här är berörande. Du sjöng starkt, du sjöng svagt ochdu tittade på oss, säger Fredrik Kempe i programmet.

- Man kände jättemycket när du spelade, det är någonting som man gör väldigt sällan faktiskt, fyller Quincy i.

LÄS MER:Öppet bråk i Idol-juryn

ANNONS

ÄvenNiki Amini, som blivit kritiserad av sina jurykollegor för att vara elak mot de sökande, är enigom Louisa Westlings audition.

- Att du bara är 15 år och har allt det här, det är helt otroligt. Vi är så glada att vi har hittat dig, sägerNiki Amini.

På fritiden spelar 15-åringen elbas och sjunger i ett punkband. Innan hon började sin audition påpekade Fredrik Kempe just kombinationenpunk och Idol och hur det skulle gå ihop. Men det verkar ju inte vara några som helst problem för Punk-Louisa:

- Även fast det kanske inte blir så mycket punk just nu, säger hon och skrattar i Idol.

Juryn är helt eniga - Luisa Westling får en guldbiljett och går vidare till Stockholm.

SeLouisa Westlings Idol-audition här:

ANNONS