Nu har hon äntligen hittat en dejt till Håkan Hellström

Sofia Olsson från Dalarna fick stor uppmärksamhet när hon sökte en dejt och någon att gå på Håkan Hellström med. Och nu har hon hittat en riktig charmör!

ANNONS
|

23-åriga Sofia Olsson från Dalarna hadeen biljett över till Håkan Hellström den 4 juli på Ullevi. Dock hade hon ingen att gå med.Därför skrev hon en annons på Facebook som fick stor uppmärksamhet.

Mer än tusen personer hörde av sig och det var ett tufft val.

- Det har varit jobbigt kan jag säga. Man vill ju svara alla, men tyvärr har jag inte kunnat det, säger Sofia Olsson.

LÄS MER:Hon söker kärleken och någon att gå på Håkan Hellström med

Men häromdagen dök den rätta upp.

- Det var som en blixt från en klar himmel. En helt okänd kille skickade ett videoklipp. Han verkade vara en jordnära person och det är väldigt viktigt.Jag blev otroligt charmad och kände att han här kommer det bli.

ANNONS

Men vem är denna kille?Jo, han heter Gustaf Gulliksson är 26 år och bor i Göteborg. Han såg annonsen bara för några dagar sedan.

- Jag såg en jättegammal artikel häromdagen. Då stod det att 800 personer redan hade hört av sig så jag tänkte att det var för sent. Men hon sa i artikeln att hennes favoritlåt är Valborg och jag kunde en fin version av den på gitarr. När jag läste att det var just den låten hon gillade så var jag tvungen att filma det och skicka till henne, säger Gustaf Gulliksson.

Är det din favoritlåt också?

- Jag är inget Håkan-fan, men det är nog en av mina favoritlåtar.

Men hur kommer det sig då att du ansträngt dig så mycket?

- För två år sedan satt jag på en takterass och hörde hela Ullevi-konserten. Då tycktejag att konserten lät väldigt häftigoch det var så mycket folk. Det hela verkade vara jättehäftigt!

Och visst blev han förvånad när han blev vald.

- Det var lite overkligt på något sätt. Det kändes väldigt konstigt. Men jag tänkte att det ändå fanns en chans.

Här kan ni se vinnarfilmen som gav honom en dejt med Sofia Olsson och biljett till Håkan Hellström:

ANNONS

ANNONS