Tom Cruise. Arkivbild.
Tom Cruise. Arkivbild. Bild: Daniel Leal/AP/TT

Tom Cruise gör film med "The revenant"-regissör

ANNONS

Tom Cruise ska göra film tillsammans med den mexikanske regissören Alejandro G. Iñárritu, skriver Deadline. Därmed gör världens kanske meste Hollwoodstjärna ett avsteg från de senaste årens blockbuster-filmer, men i övrigt är inte mycket känt om den nya filmen.

Iñárritus senaste engelskspråkiga film var "The revenant" som kom 2015 och som vann tre Oscars. Han har även bland annat vunnit en regi-Oscar för "Birdman" som kom 2014.

Tom Cruise slutför just nu sin åttonde "Mission: impossible"-film. Därutöver är det tänkt att han även ska spela huvudrollen i en rymdactionfilm för regissören Doug Liman. Det finns även uppgifter om att det kommer en tredje "Top Gun"-film med Cruise i rollen som Maverick.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS