Taylor Swift och Scooter Braun har en segdragen konflikt. Arkivbilder.
Taylor Swift och Scooter Braun har en segdragen konflikt. Arkivbilder. Bild: Richard Shotwel (vänster), Mark Von Holden/Invision/AP/TT

Stjärnmanager kommenterar Swift-bråk

Stjärnmanagern Scooter Braun kommenterar nu för första gången bråket med världsartisten Taylor Swift. Han är dock försiktig i sina uttalanden, och uppmanar till dialog.

ANNONS

– Man får gå från att inte gilla varandra till att gilla varandra, och tvärtom. Men du upptäcker inte sådant om man bara skriker åt varandra. Du upptäcker det genom att visa den andra respekt och ha en konversation, säger Scooter Braun i samband med en frågestund vid en branschmässa, enligt Variety.

Swift uppmanade nyligen sina följare på Twitter att höra av sig till Braun för att få honom och skivbolags-vd:n Scott Borchetta att tillåta henne att framföra sina låtar på en gala. Braun antyder att det förekommit dödshot och att man har blivit nedringd på kontoret.

Han sade också att han inte tycker att det är rätt att ösa galla via sociala medier och att han därför har valt att hålla tyst, även om tystnaden också har ett pris.

ANNONS

– Om det innebär att jag måste vara den dåliga personen under längre tid, då är jag det, men jag kommer inte att delta, säger han.

Swift hävdar att Scooter Braun behandlat henne illa genom åren, och konflikten tog ny fart i somras när det tillkännagavs att Brauns företag hade köpt skivbolaget Big Machine, inklusive rättigheter till Swifts sex första album.

Braun är en känd manager med artister som Justin Bieber och Ariana Grande på sitt cv.

Gustav Sjöholm/TT

ANNONS