Pernilla Wahlgren. Arkivbild.
Pernilla Wahlgren. Arkivbild. Bild: Stefan Jerrevång/TT

Pernilla Wahlgren ger konsert på ny festival

ANNONS

Pernilla Wahlgren är klar för den nya festivalen Drömmen i Stockholm vår. Därmed gör hon sin första egna livekonsert på många år.

"Jag är otroligt peppad över att få stå på scenen igen med ett band med egen live-konsert för första gången på många år – och detta på Stockholms Stadion med så många andra härliga artister! Dags att damma av 'Piccadilly'-outfiten och öva in de gamla movesen när 'Pop-Pernilla' kommer tillbaka för endast en kväll", säger Wahlgren i ett pressmeddelande.

Drömmen äger rum på Stockholm stadion den 25 maj och bland andra klara artister finns Boney M, Arvingarna, Afro-Dite, Lucianoz, Carola, Charlotte Perrelli, Army of Lovers, Kate Ryan, Tone Sekelius, Jessica Andersson, Linda Bengtzing och Méndez.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS