Johan Rheborg och Robert Gustafsson gör en återkomst som Morran och Tobias. Pressbild.
Johan Rheborg och Robert Gustafsson gör en återkomst som Morran och Tobias. Pressbild. Bild: Magnus Ragnvid

Morran och Tobias tillbaka

ANNONS

Nu är humorduon Morran och Tobias tillbaka – med säsongen "Pengarna eller livet" som får premiär på TV4 Play 22 mars. När vi möter dem igen har Tobias suttit i fängelse för förskingring och är på väg hem för att återförenas med sin mamma Morran som har tilldelats ett nytt hus av kommunen.

Det är nu tio år sedan tv-tittarna för första gången fick följa Morran (Rheborg) och Tobias (Gustafsson), först som en minisketchserie i SVT-programmet "Svensk humor". Humorinslaget blev en tittarsuccé, fick en egen serie och vann tv-priset Kristallen för årets program 2015.

Robert Gustafsson och Johan Rheborg är manusförfattare tillsammans med Stefan Wiik och regissören Mats Lindberg, och skådespeleriet bygger till stor del på improvisation. Den aktuella säsongen kommer att visas i åtta avsnitt.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS