Skådespelaren Esmé Bianco har förlikats med Marilyn Manson, som hon anklagat för en rad våldsamma incidenter under deras förhållande.
Skådespelaren Esmé Bianco har förlikats med Marilyn Manson, som hon anklagat för en rad våldsamma incidenter under deras förhållande. Bild: Evan Agostini/Invision/AP

Marilyn Manson i förlikning med Esmé Bianco

"Game of thrones"-skådespelaren Esmé Bianco som anklagat metalrockaren Marilyn Manson för en mängd sexuella, fysiska och psykiska övergrepp under deras förhållande har nått en överenskommelse med ex-pojkvännen enligt ett domstolsdokument.

ANNONS
|

I ett uttalande säger Biancos advokat Jay Ellwanger att hans klient ingår förlikningen "för att gå vidare med sitt liv och sin karriär", skriver The Hollywood Reporter.

Enligt stämningen som lämnades in i april 2021 använde sig Manson av falska erbjudanden om film- och musikvideoroller för att locka Esmé Bianco, som är från Storbritannien, till Los Angeles. Hon ska bland annat ha utsatts för piskning och elektriska stötar under det som hon trodde var en professionell videoinspelning.

Bianco knivskuren av Manson, enligt stämningen

De två inledde ett förhållande 2011 då Bianco flyttade till Los Angeles och hon hävdar att hon utsattes för ständiga övergrepp och våldtäkter under deras tid tillsammans. Vid ett tillfälle skar Manson henne med en kniv under sex utan hennes samtycke, fotograferade skärsåren och lade ut bilderna på nätet, enligt stämningsansökan.

ANNONS

Manson ska ha hotat med att få hennes visum återkallat om hon flydde från hans lägenhet medan han sov.

I stämningen namnges också Mansons tidigare manager Tony Ciulla. Bianco hävdar att de bröt mot traffickinglagar när "Manson på bedrägliga grunder förde henne till USA."

Manson anklagad för våldtäkt, övergrepp och misshandel

Marilyn Manson, som egentligen heter Brian Warner, har flera rättsprocesser hängande över sig där bland andra ex-fästmön Evan Rachel Wood och ex-flickvännen Ashley Morgan Smithline anklagar honom för våldtäkt, övergrepp i hemmet och misshandel.

Han förnekar alla anklagelser om övergrepp och kallar dem för en "konspiration av kvinnor som försöker rida på Metoo-vågen med påhittade historier" och säger att hans intima relationer har alltid varit byggda på samtycke med likasinnade partner.

LÄS MER:Evan Rachel Wood om livet med Marilyn Manson

LÄS MER:Marilyn Manson vill undvika rättegång

LÄS MER:Polisen sökte igenom Marilyn Mansons hem

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS