Lotta Engberg leder direktsänd allsång från Liseberg i Göteborg även nu i sommar. Arkivbild.
Lotta Engberg leder direktsänd allsång från Liseberg i Göteborg även nu i sommar. Arkivbild. Bild: Tommy Holl/TT

"Lotta på Liseberg" är tillbaka med fler program

ANNONS

Sommaren blir lite längre i år när Lotta Engberg återigen bjuder in till "Lotta på Liseberg". Det direktsända allsångsprogrammet förlänger säsongen med två program. Tittarna kan se fram emot tio måndagar med musik, allsång och gäster.

"Tänk att vi har tio måndagskvällar i år, det innebär ju ännu fler gästartister och ännu mer musik och glädje", säger Lotta Engberg i ett pressmeddelande.

I år kommer Lotta Engberg, orkestern och artisterna även att få möta en stor publik i Göteborg framför Stora Scenen på Liseberg – precis som innan pandemin.

"Lotta på Liseberg" har premiär den 13 juni klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play. Programmet sänds sedan varje måndag med stor final den 15 augusti.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS