Kishti Tomita under en 'Idol'-sändning tidigare i vintras. Arkivbild.
Kishti Tomita under en "Idol"-sändning tidigare i vintras. Arkivbild. Bild: Stefan Jerrevång/TT

Kishti Tomita får lämna "Idol"

Kishti Tomita petas från sin stol i Idoljuryn. Den 60-åriga sångcoachen är inte med i nästa säsong av TV4:s långkörare, berättar hon för Aftonbladet.

ANNONS
|

– De har tagit ett kreativt beslut att göra om juryn. Men det är deras beslut, och det får stå för dem, säger hon till tidningen.

Tomita var med i originaljuryn i "Idol", men lämnade efter några säsonger. 2017 var hon tillbaka och har sedan dess bedömt sångaspiranter – fram till nu. Hon säger att kanalen vill hitta en ny riktning inför årets upplaga, som blir programmets 20-årsjubileum.

– De vill nog hitta en ny väg för ”Idol”, men jag kan inte uttala mig om hur tankarna går hos dem. Men vad de har låtit mig förstå så vill de hitta en ny kreativ väg, säger hon.

ANNONS

Alla i juryn verkar inte lämna. Anders Bagge bekräftar för TV4:s sajt att han, åtminstone, blir kvar.

– Kishti har kommit att bli en oerhört fin vän till mig och jag tycker självklart att det känns tomt, säger han.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS