Kim Kardashian, känd från realityserien som bär hennes efternamn och följer familjens liv. Arkivbild.
Kim Kardashian, känd från realityserien som bär hennes efternamn och följer familjens liv. Arkivbild. Bild: Jordan Strauss/AP/TT

Kardashian "omprövar" relation till lyxmärke

ANNONS
|

Kim Kardashian skriver på Instagram att hon "omprövar" sitt samarbete med lyxmärket Balenciaga efter att klädmärket publicerat bilder på barn med sexuell anspelning. Balenciaga drog tillbaka marknadsföringskampanjen i förra veckan efter omfattande kritik mot att barnen höll i nallebjörnar klädda i bdsm-kläder.

"Inga försök att normalisera övergrepp mot barn hör hemma i vårt samhälle – punkt", skriver realitystjärnan på Instagram.

Balenciaga har publicerat en ursäkt i sina egna kanaler och berättat att bolaget stämmer alla som hade ansvar för hur bilderna blev.

Det franska klädmärket avslutade sitt samarbete med Kim Kardashians före detta man Kanye West i oktober, efter det att rapparen uttalat sig antisemitiskt och burit en tröja med texten "White lives matter".

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS