Erik Holmström står för dramatisering, regi och dockmakeri av Jackie Collins debutroman ”The world is full of married men”. Pressbild.
Erik Holmström står för dramatisering, regi och dockmakeri av Jackie Collins debutroman ”The world is full of married men”. Pressbild. Bild: Irene Pelayo Lind

Jackie Collins debut blir dockteater

ANNONS

Jackie Collins debutroman "The world is full of married men" ska bli barnförbjuden dockteater i ett samarbete mellan Malmö Stadsteater och Malmö Dockteater.

Historien om den unga modellen Claudia Parke som vill bli filmstjärna till varje pris gjorde skandal när den kom 1968.

Malmö Dockteaters konstnärliga ledare, regissören och dockmakaren Erik Holmström, säger i ett pressmeddelande att han tycker att Jackie Collins har en tydlig, underhållande och ibland provocerande estetik.

"En sak som ska bli spännande är att se hur långt man kan komma när det gäller det erotiska med dockorna, om det går att skapa någonting som liknar en kåt stämning i rummet", säger Erik Holmström i en kommentar.

ANNONS

Urpremiär blir det på Malmö Dockteater den 11 december.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS