Tina Mehrafzoon ramar in årets Melodifestival. Pressbild.
Tina Mehrafzoon ramar in årets Melodifestival. Pressbild. Bild: SVT

Hon värmer upp tittarna för Melodifestivalen

Programledaren och musikjournalisten Tina Mehrafzoon leder uppvärmningen inför Melodifestivalen – och tar därmed vid efter Linda Bengtzing, som höll i förfesten förra året.

ANNONS
|

"Förfest!" drar i gång en halvtimme före tävlingen och sänds på SVT Play, Tiktok och Youtube. Där träffar Mehrafzoon artisterna och analyserar Melodifestivalen-snackisar. Hon ramar också in tävlingen med wtt eftersnack som tar vid när tävlingens sändning upphört.

"Jag vill att det ska kännas lika kul och pirrigt för alla hemma i sofforna som för artisterna backstage. Med 'Förfest!' sätter vi tonen och vi sopar inte undan konfettin förrän vi kramat ut allt det bästa i vår 'Efterfest!'", säger hon i ett pressmeddelande.

Mehrafzoon har arbetat med musikjournalistik på Sveriges Radio P3 sedan 2013 och bland annat varit programledare för "P3 Musikguiden".

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS