Casper Janebrink leder 'Bingolottos sommarkväll' tillsammans med Agneta Sjödin. Arkivbild.
Casper Janebrink leder "Bingolottos sommarkväll" tillsammans med Agneta Sjödin. Arkivbild. Bild: Naina Helén Jåma/TT

Han blir programledare för "Bingolottos sommarkväll"

Casper Janebrink leder "Bingolottos sommarkväll" tillsammans med Agneta Sjödin.

ANNONS
|

"Bingolotto" firar 30-årsjubileum med sommarsändning – och nya programledare. Casper Janebrink från dansbandet Arvingarna leder sommarupplagan tillsammans med Agneta Sjödin.

Ny är också den midsommarbingo som leds av ordinarie programledare Lotta Engberg och Stefan Odelberg den 25 juni. Det blir en lång sändning, som av Engberg i ett pressmeddelande beskrivs som en blivande "klassiker".

"Först direktsänd midsommarbingo i tre timmar, sedan får Lotta och Stefan välförtjänt semester. Men jag tänker inte alls gå hem", säger Casper Janebrink i ett pressmeddelande, med en blinkning till Arvingarnas Melodifestivalbidrag "Tänker inte alls gå hem".

Programmet "Bingolottos sommarkväll" sänds på söndagar mellan 4 juli och 29 augusti. Janebrink har tidigare gjort inhopp som programledare för "Bingolotto".

ANNONS

Rättad: I en tidigare version var programmets titel inte korrekt.

LÄS MER:Leif ”Loket” Olsson om nya livet: ”Kollar trav och dricker kaffe”

LÄS MER:TV4:s ”Bingolotto” – programledarna om spel, bråk och pengar

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS