Tystnaden är över för Tousin 'Tusse' Chiza som fått klartecken av sin läkare att börja sjunga igen. Arkivbild.
Tystnaden är över för Tousin "Tusse" Chiza som fått klartecken av sin läkare att börja sjunga igen. Arkivbild. Bild: Erik Simander/TT

Glädjebesked från Tusse – rösten är tillbaka

ANNONS

Melodifestivalvinnaren Tousin ”Tusse” Chizas, 19, tappade efter finalen den 15 mars rösten och ordinerades vila. Hans skivbolag meddelade att han skulle göra ett "rutiningrepp" för att råda bot på röstproblemen, men ville enligt Aftonbladet inte gå in på närmare detaljer om ingreppet.

Men nu – drygt två veckor innan han ska representera Sverige i Eurovision i Rotterdam – kommer lugnande besked från Tusse som skriver på Instagram:

”Hej gänget! Jag är tillbaka!! En veckas vila är över nuuu! Äntligen!! Jag mår superbra och har varit hos läkaren som sagt att jag får prata, sjunga och röra mig som vanligt igen”.

ANNONS

Tusse tävlar i den första semifinalen den 18 maj och har startnummer fyra. Finalen äger rum den 22 maj.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS