Therese Grankvist som Drömhus 1999. Nu har hon slagit sig ihop med några gamla kollegor och skapat gruppen Femmes. Arkivbild.
Therese Grankvist som Drömhus 1999. Nu har hon slagit sig ihop med några gamla kollegor och skapat gruppen Femmes. Arkivbild. Bild: Henrik Montgomery/TT

Emilia och Drömhus bildar supergrupp

ANNONS
|

De blev stjärnor var för sig på 1990-talet, nu gör de gemensam sak. "Big big world"-Emilia, Denise Lopez, Miio och Drömhus-Therese Grankvist bildar den nya supergruppen Femmes.

– Nu kände vi att varför ska vi slåss om spelningarna när vi kan göra dem ihop, skapa nya minnen och ha roligare tillsammans, säger Mia Schotte från duon Miio, till Aftonbladet.

En första plan var att debutera Femmes i Melodifestivalen nästa år. Men när låten de skickat in till tävlingen inte valdes ut av SVT bestämde de sig för att ändå satsa på sin nya grupp:

– Visst blev vi besvikna, men sen vände vi det till något positivt och fann mer glöd och kämparanda. Vi vill gärna göra Mello, men då får det bli ett annat år, nu vill vi ut och spela och träffa publiken, säger Mia Schotte.

ANNONS
ANNONS