Johanna 'Dotter' Jansson fick avbryta presskonferensen under Melodifestivalen.
Johanna "Dotter" Jansson fick avbryta presskonferensen under Melodifestivalen. Bild: Samuel Steén/TT

Dotter har tappat rösten – ställer in intervjuer

ANNONS

Artisten Dotter har tappat rösten och fick avbryta presskonferensen där alla Melodifestivaldeltagare träffar journalister under fredagen.

"Hon är hes efter sin förkylning och behöver spara rösten. Hon får bra hjälp av sjukvård på plats, så hon kommer förhoppningsvis att känna sig bättre snart. Nu behöver hon bara vila så mycket som möjligt", skriver presskontakten Malin Wiklund i ett meddelande till TT.

Johanna "Dotter" Jansson har tidigare berättat för TT att hon är krasslig och har varit det under hela Melodifestivalveckan.

– Nu känner jag att jag har fått lite whiskeyröst och det låter inte lika bra som när jag är helt frisk, men jag är inte särskilt orolig över att det ska påverka mina chanser, sade hon under torsdagen.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS