Klas Eriksson och Alfred Svensson leder programmet 'Smartare än en femteklassare' i vår. Bild från när duon vann kategorin årets komedi och humor för 'Leif och Billy' på Kristallengalan tidigare i år.
Klas Eriksson och Alfred Svensson leder programmet "Smartare än en femteklassare" i vår. Bild från när duon vann kategorin årets komedi och humor för "Leif och Billy" på Kristallengalan tidigare i år. Bild: Christine Olsson/TT

De leder "Smartare än en femteklassare"

Det blir "Leif och Billy", alias Klas Eriksson och Alfred Svensson, som tar över frågesporten "Smartare än en femteklassare", skriver Expressen.

ANNONS
|

"Jag är nyfiken på hur mycket jag själv minns från skolan. Det kommer definitivt bli en rolig och utmanande upplevelse för alla inblandade", säger Alfred Svensson i ett pressmeddelande.

Under hösten 2023 ledde Marko "Markoolio" Lehtosalo programmet med mamma Irma Lehtosalo vid sin sida.

Kanal 5 introducerar även en stor förändring inför vårsäsongen: det blir två tävlande som ställs mot varandra i varje avsnitt.

Programmet sänds på Kanal 5 och Discovery plus.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS