Alexandra 'Kissie' Nilsson, med sällskap. Arkivbild.
Alexandra "Kissie" Nilsson, med sällskap. Arkivbild. Bild: Stina Stjernkvist/TT

Alexandra "Kissie" Nilsson slutar blogga

ANNONS

Alexandra Nilsson började blogga under namnet Kissie för snart 15 år sedan, och har blivit en av Sveriges största på området – men nu är det slutskrivet på plattformen. I ett långt inlägg berättar den nu 29-åriga influeraren om beslutet:

"Om jag ska vara ärlig så har bloggen endast tagit energi från mig de senaste åren, men jag har nog inte velat inse det", skriver hon.

I inlägget berättar hon att hon som 15-åring uppfann en ny identitet genom bloggandet, utan att ha någon aning om vad konsekvenserna skulle bli: "Jag skapade ett monster som växte sig så stor så jag inte längre hade kontroll över den. Monstret tog över mig helt och hållet".

ANNONS

I bloggen skriver hon att hon inte vet om hon slutar blogga för gott, men att det "känns som det just nu".

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS