Hilary Swank fyller 49 år i juli. Arkivbild.
Hilary Swank fyller 49 år i juli. Arkivbild. Bild: Charles Sykes/AP/TT

48-åriga Hilary Swank har fött tvillingar

Hilary Swank, 48, och maken Philip Schneider har fått tvillingar, skriver skådespelaren på Instagram.

ANNONS
|

Swank, som bland annat är känd för "Million dollar baby" och "PS. I love you", har lagt upp en bild på sina nyfödda barn – en flicka och en pojke – där hon skriver att hon publicerar från himmelriket.

Hon berättade om graviditeten under en intervju i det amerikanska tv-programmet "Good morning America", där hon också sade att hon velat ha barn länge. Nu är drömmen sann för första gången.

Under inspelningen av serien "Alaska daily", som nu kan ses på Disney+, var Swank tvungen att klippa upp sina byxor och täcka magen med en jacka.

Tidigare har stjärnan utlyst en omröstning på Instagram där hon frågat sina följare om hon bör lägga till Salt-N-Pepa-låten "Push it" i en spellista till födseln.

ANNONS

Det är oklart om den spelades.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS