Hon söker kärleken och någon att gå på Håkan Hellström med

Sofia Olsson från Dalarna har en biljett över till Håkan Hellström. Nu letar hon efter en dejt som vill gå med henne. Är du den rätta?

ANNONS
|

23-åriga Sofia Olsson från Dalarna har en biljett över till Håkan Hellström den 4 juli på Ullevi. Men just nu har hon ingen att gå med. Därför har hon skriviten annons på Facebook där hon undrar om någon vill följa med och samtidigt letar efter kärleken.

- Jag tänkte att jag gör ett Facebook-inlägg för att se om det finns någon kärlek där ute, säger Sofia Olsson.

"Har länge tänkt och funderat fram och tillbaka på vem som ska få "äran" att få följa med.Men plötsligt så slog tanken mig att ens livs kärlek kanske gömmer sig någonstans här i Sverige eller i något grannland (helst Sverige då jag knappt förstår norska, danska osv samt att min engelska inte är på topp) eller kanske en ännu ofunnen vän som man kan få många glada stunder tillsammans med." skriver hon i sin status.

ANNONS

Och annonsen är väldigt seriös, men hittills har intresset varit ganska svalt.

- Det har mest varit bekanta och halvbekanta. Ingen kemi just nu. Sverige är ju stort!

Hur ska man göra om man vill gå med dig?

- Man ska först och främst ta initiativet och höra av sig. Skriva hur man är som person och varför man är intresserad av att skriva till mig. Sen handlar det om att skapa bandoch förhoppningvis blir det någon som får följa med, säger hon.

Är det något särskilt du söker?

- Ja först och främst är det kärleken jag söker. För mig är det insidan som är viktigt. Men sedan om det inte finns någon jag klickar med kan det utvecklas till en väldigt bra vänskap med både en tjej eller kille, säger Sofia Olsson.

Men en sak är viktig; att man gillar Håkan Hellström.

- Eftersom man ska på en Håkan-konsert är det väldigt viktigt annars är det inget kul om han står där och har tråkigt.

Om du vill följa med Sofia Olssonär det enklast att skicka ett meddelande till henne på Facebook.Lycka till!

ANNONS