Bossen i italienskt frosseri

Under tisdagen for Bruce Springsteen vidare mot Oslo och lämnade Göteborg för denna gång. Men innan dess gjorde han, hustrun Patti Scialfa och ett annat par besök på den italienska restaurangen Bistro Italiano på Övre Husargatan.

ANNONS
|

Vid klockan fem ringde den 66-åriga Bossen för en bokning och vid halv 8 var gänget på fyra personer plus en livvakt på plats.

LÄS MER: Krogkollen - Bistro Italiano

Maten stod den 31-årigakocken Amine Rachdi för.

- Det var spännande faktiskt. Vi visste inte att han skulle komma. De ringde bara några timmar innan.

Men något superavancerat blev det inte. Hela gänget åt från den vanliga menyn.

- De var inte så där kräsna gäster vilket var bra. Han var en enkel människa. Vanlig mat,inget komplicerat, sägerAmine Rachdi.

Däremot åts det en hel del från rätterna på menyn. Det blev minst sagt ett frosseri. Till förrätt åt de vitlöksgrillat lantbröd med tomatröra (Bruschetta) och sådelade de på en pizza: Quattro formaggio (fyra ostar).

ANNONS

Vad åt de för varmrätt?

- Han beställde en pasta carbonara. Patti åt tonfisk. De andra åt kalvkött och carbonara. Alla delade på en mixsallad. De delade lite med varandra och så drack de vin.

Och efterrätt?

- Då blev det tiramisu och vaniljglass.

LÄS MER:Stor uppståndelse när Bossen lämnade hotellet

Åt vakten något?

- Haha! Nej, han fick kolla på.

Nils Thyni var servitör när sällskapet gästaderestaurangen.

- Vi pratade om vin och lite sådär.Men han drack inte så mycket vin faktiskt. Det var mest damerna i sällskapet. Han var hur trevlig och enkel som helst, alla fyra faktiskt, säger Nils Thyni.

Stjärnkocken Leif Mannerström har tidigare avslöjat att Bruce Springsteen älskar pasta. När Bossen är på besök hos honom brukar han gärna beställa ett helt gäng pastarätter.

LÄS MER:Ät som Bruce Springsteen på midsommar

Och enligtAmine Rachdi var hela sällskapet nöjda med besöket och maten på Bistro Italiano.

- De satt i två timmar. Han sa att han kände sig bekväm.Hans fru sa att de skulle komma tillbaka nästa gång de var här. Tallrikarna var tomma när det var färdigt, sägerAmine Rachdi.

Kanske är pasta och mycket mat hemligheten till en vältränad rockstjärnekropp.

ANNONS