Två gripna efter bråk i Frölunda

Två personer har gripits efter ett större bråk i Frölunda under lördagseftermiddagen. En av de gripna ska i samband med bråket ha fått knivskador på ena handen.
– Det kan finnas fler skadade, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen.

ANNONS
|

Vid 16.23 larmades polisen till Frölunda. En inringare hade då larmat om att flera personer var inblandade i ett slagsmål.

– Det är lite motstridiga uppgifter från platsen men det ska röra sig om mellan tre och sex personer, säger Morten Gunneng.

När polisen kommer fram till platsen hade de flesta redan lämnat men två personer som båda misstänks ha varit inblandade i bråket kunde gripas.

– Vi kommer att skriva två anmälningar om grov misshandel. Men båda två är både målsägande och misstänkta i ärendet, säger Morten Gunneng.

De gripna ska båda vara män, den ena är i 25-årsåldern och den andra i 35-årsåldern.

ANNONS

En av de gripna hade lättare knivskador på ena handen, berättar polisen.

– Han får vård på sjukhus men det är inga svårare skador, säger Morten Gunneng.

Polisen uppger att det kan finnas fler skadade personer.

– Troligen finns det både fler misstänkta och skadade. Vi har hittat en tröja med knivhugg i ärmen som slängts men vi vet inte nu vem tröjan tillhör, säger Morten Gunneng.

Vid halv nio-tiden på lördagskvällen var läget oförändrat; de två männen var fortfarande gripna och polisen hade sedan en dryg halvtimme lämnat brottsplatsen på Topasgatan i Tynnered.

– Vi har inte fått någon information om att det kommit skadade till sjukhus. Det finns ganska många frågetecken kring händelsen, men det är lugnt på platsen nu, säger Morten Gunneng.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS