Man biten av polishund

Två män hade sent på kvällen brutit sig in på ett område som tillhör ett byggföretag i Kungsbacka. Polis larmades till platsen och i samband med ingripandet blev en av männen biten av en polishund.

ANNONS

Sent på onsdagskvällen fick polisen ett larm om att två personer hade brutit sig in på ett område som tillhör ett byggföretag i Kungsbacka.

– Det kom in som ett kameralarm där ett vaktbolag larmade till oss att man hade sett två personer som rörde sig inne på området, säger polisens presstalesperson August Brandt.

När polisen kom till platsen kunde en av männen lokaliseras och i samband med ingripandet blev han biten av en polishund.

– Det är inte ovanligt att personer försöker fly, alternativt redan har hunnit lämna platsen och då är hunden ett utmärkt verktyg för att spåra. Det blev inte några allvarliga skador, men han fördes till sjukhus för kontroll och omplåstring, säger August Brandt.

ANNONS

Mannen, som är i 40-årsåldern misstänks för olaga intrång och narkotikabrott. Polisen söker efter den andra personen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS