Kanal 5:s nöjesstjärnor – Christine Meltzer medverkar i "Sommaren med släkten" och nya "Den fantastiska historien med Berg & Meltzer", Peter Magnusson spelar en av huvudrollerna i "Sommaren med släkten", Carina Berg gör "Den fantastiska historien med Berg & Meltzer" och har också en roll i "Helt perfekt" – där Johan Petersson spelar huvudrollen.
Kanal 5:s nöjesstjärnor – Christine Meltzer medverkar i "Sommaren med släkten" och nya "Den fantastiska historien med Berg & Meltzer", Peter Magnusson spelar en av huvudrollerna i "Sommaren med släkten", Carina Berg gör "Den fantastiska historien med Berg & Meltzer" och har också en roll i "Helt perfekt" – där Johan Petersson spelar huvudrollen.

Komedi och kvinnohistoria i Kanal 5 i vår

Kvinnohistoria med Berg och Meltzer, OS-hjältar som gör upp i "Superstars" och helt nya komedisatsningar. Så ser vårtablån i Kanal 5 ut.

ANNONS
|

Carina Berg och Christine Meltzer har tidigare gjort tv-program som "Berg & Meltzer i Amerika" och "Berg & Meltzer på Hawaii".

Den 26 februari är det premiär i Kanal 5 för ett helt nytt program med duon. I "Den fantastiska historien med Berg & Meltzer" provar de på att vara kvinna i olika tidsåldrar.

- Det är ju en lite ironisk titel för den här historien är ju långtifrån fantastisk alla gånger. Det har varit riktigt mörkt att få återuppleva hur kvinnor har haft det, säger Carina Berg.

ANNONS

- Men samtidigt är det fantastiskt att den här historien för en gångs skull berättas, säger Christine Meltzer.

Ny komedisatsning

En annan nyhet i Kanal 5 i vår är komediserien "Helt perfekt" där bland andra Johan Petersson, Eva Röse, Johan Ulveson och Adam Pålsson spelar versioner av sig själva. Serien, som påstås vara baserad på verkliga händelser, får premiär den 25 februari.

- Det är skrivet men det kanske också är lite upplevt och jag vill inte gå in på vad som är vad, säger Johan Petersson med glimten i ögat.

Flera program gör också comeback i Kanal 5 i vår – som "Sommaren med släkten" och "Dessertmästarna". Den 15 februari är det sedan premiär för den tredje säsongen av "Wahlgrens värld" där tittarna bland annat får se hur det går när Bianca Ingrosso flyttar hemifrån.

- Det blir lite mer fokus på mig privat och på mamma privat, vi filmar inte lika mycket tillsammans varje dag. Så man får lära känna oss ännu mer den här säsongen, säger hon.

ANNONS

Idrottsstjärnor tävlar

Det blir också en ny säsong av klassiska "Superstars". I vårens omgång, som får premiär den 13 februari, tävlar idrottare som Johan Olsson, Anette Norberg, Thomas Ravelli och Marie-Helene "Billan" Östlund.

- Jag hade tänkt innan att jag åker dit på skoj men sedan när det väl blir tävling så står man ju där och händerna börjar darra, då går man in i sin bubbla. Det går inte att koppla bort, säger längdskidåkaren Johan Olsson, som avslutade sin elitkarriär efter förra säsongen.

TT

Fakta: Våren i Kanal 5

"Sofias änglar"

Tionde säsongen av realityprogrammet där Sofia Wistam, Johnnie Krigström och Mattias Särnholm hjälper människor som drabbats av tunga motgångar. Premiär 29 januari.

"Superstars"

Ny säsong av det klassiska tävlingsprogrammet. I år medverkar idrottsstjärnorna Johan Olsson, Anette Norberg, Thomas Ravelli, Susanne Gunnarsson, Patrik Sjöberg, Klara Svensson, Stefan Schwarz och Marie-Helene "Billan" Östlund. Premiär 13 februari.

"Dessertmästarna"

Sjätte säsongen av tävlingsprogrammet där skickliga konditorer gör upp om att bli dessertmästare. Premiär 14 februari.

"Wahlgrens värld"

Tredje säsongen av den populära realityserien om familjen Wahlgren, med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren i huvudrollerna. Premiär 15 februari.

"Sommaren med släkten"

Andra säsongen av komediserien med bland andra Christine Meltzer, Peter Magnusson, Rakel Wärmländer, Krister Henriksson och Anki Lidén i rollerna. Premiär 25 februari.

"Helt perfekt"

Ny komediserie där Johan Petersson, Eva Röse, Johan Ulveson och Adam Pålsson spelar skruvade versioner av sig själva. Premiär 25 februari.

"Den fantastiska historien med Berg & Meltzer"

Nytt program där Carina Berg och Christine Meltzer tar sig an kvinnans historia och provar på hur det var att vara kvinna i olika tidsåldrar. Premiär 26 februari.

"Breaking news med Filip och Fredrik"

Fredrik Wikingsson och Filip Hammar gör åttonde säsongen av sitt direktsända aktualitetsprogram. Premiär 26 februari.

"Tunnelbanan"

Realityserie som skildrar drama och solskenshistorier i Stockholms tunnelbana. Sjunde säsongen. Premiär 1 mars.

ANNONS