Källström om återkomst i Häcken: "Vi får se"

Han slog igenom i Häcken innan flytten gick till Djurgården. Båda klubbarna drömmer om att få hem Kim Källström, 34, som tvekar. – Just nu känner jag att jag har kontrakt i ett och ett halvt år till i Schweiz och känner mig rätt bekväm i det, säger han i podcasten Lundh på Fotbollskanalen.

ANNONS
|

Den nu 34-årige mittfältaren, trivs väldigt bra i schweiziska Grasshoppers. Men sedan nära vännen Andreas Isaksson dragit på sig Djurgårds-tröjan så har ryktena om en återkomst för Kim Källström duggat tätt.

– Andreas Isaksson skrev ju på för Djurgården, och där tänkte man någonstans ”jaha, det var en möjlighet”. Det hade man inte tänkt på innan. Det vore kul att spela ihop igen. Det var egentligen så det började. Men jag skulle väl säga att det för tillfället inte är aktuellt, säger Källström i podcasten Lundh på Fotbollskanalen.

Landslagsikonen som har 131 landskamper på sin meritlista började karriären i Häcken. Det var där som Källström slog igenom innan han 2001 flyttade till Djurgården. Men att återvända till Häcken verkar inte särskilt aktuellt för Källström.

ANNONS

– Jag vet inte. Just nu känner jag att jag har kontrakt i ett och ett halvt år till i Schweiz och känner mig rätt bekväm i det, så får vi se sedan. Jag lägger inte för mycket vikt med det för tillfället, utan försöker fokusera på det jag håller på med så får vi se var det hamnar.

ANNONS