Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Kängan mot stjärnduon: "Ser bara varandra"

Att Manchester Uniteds nyförvärv Paul Pogba och Zlatan Ibrahimovic gillar varandra är känt. Nu tycker Englands förre landslagsspelare Paul Merson att det har gått till överdrift. – De verkar bara se efter varandra och ignorera alla andra.

Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba var Manchester United två största profilvärvningar den här sommaren. För svensken har starten i nya klubben varit lyckad och den tidigare PSG-stjärnan har stått för flera fullträffar - samtidigt har det gått tyngre för Pogba. Mittfältaren som anslöt från Juventus för över en miljard kronor har haft svårt att komma till sin rätt och fransmannen har fått utstå skarp kritik. 

En som inte är övertygad om stjärnornas kapacitet är Paul Merson, tidigare landslagsspelare för England och med ett förflutet i Uniteds rival Arsenal. Han tycker att United har hackat i inledningen och han menar att mycket beror på att stjärnduon fokuserar för mycket på varandra och för lite på sina övriga lagkamrater. 

– Fortsätter man så här kommer laget få svårt att nå topp fyra. United har problem, Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba verkar bara se varandra och ignorera alla andra, skriver 48-åringen i sin kolumn hos Daily Star.

Merson tror att United, som efter sju spelade matcher placerar sig som sexa i tabellen, kommer få svårt att nå topp fyra i ligan. I förra omgången kryssade man hemma mot tabelljumbon Stoke. 

– Jag är inte säker på att de är material för Champions League. De skulle ha avgjort mot Stoke under de första 20 minuterna förra söndagen. Efter det är jag inte lika säker på laget.