Jon Henrik Fjällgren är klar för "Let's dance". Arkivbild.
Jon Henrik Fjällgren är klar för "Let's dance". Arkivbild.

Jon Henrik Fjällgren ska dansa i "Let's dance"

Jon Henrik Fjällgren lämnar byn i norr för att lära sig dansa i Stockholm. Sångaren är den senaste som blivit klar för "Let's dance".

ANNONS
|

Startfältet för årets säsong av "Let's dance" börjar ta form. Nu är det klart att sångaren Jon Henrik Fjällgren gör upp om glasskon. Men speciellt tävlingsinriktad är han inte, sångaren vill mest prova något nytt.

- Det jag ser mest fram emot är att lära mig alla danserna. Då kan man ju dem sen, då kan man ju också utvecklas som musikartist på scenen. Kanske man kan dansa mer där och så vidare, säger han och tillägger att han mest längtar efter att få lära sig cha cha.

ANNONS

- Den påminner lite om salsa och salsa har jag alltid tyckt är fint.

Våren i Stockholm hoppas sångaren kommer att bli ett minne för livet. Men den innebär också att han kommer att vara långt hemifrån en längre tid.

- Det är väl inte hela livet. Men det är sådant man får ta om man ska dansa. Va fan, man ska inte lära sig de här danserna hemma. Det är bara att anpassa sig, säger Jon Henrik Fjällgren.

"Let's dance" har säsongspremiär den 23 mars. TV4 har tidigare bekräftat att Gunde Svan, Britt Ekland, Claes Malmberg, Viktor Frisk, Margaux Dietz, Martina Haag och Nikki Amini ska vara med i programmet.

TT

ANNONS