Här gymmar Arnold - i Kungsbacka

På onsdagsförmiddagen dök filmstjärnan, kroppsbyggaren och guvernören Arnold Schwarzenegger upp på ett gym i Kungsbacka, något som tidningen Norra Halland var först med att skriva om: "En person ville inte tvätta händerna efteråt", säger gymägaren Björne Hebelius till GP.

ANNONS
|

Under tisdagskvällen fick gymägarenBjörne Hebelius ett samtal om att en minst sagt inte okänd person skulle besöka gymmet under onsdagen. NämligenArnold Schwarzenegger, 69, som dök upp på Träningskompaniet i Kungsbacka. Något som tidningenNorra Halland var först med att skriva om.

- Det är en idol för mig. Jag har levt i den här branschen i 25 år, det har varit en idol i alla tider. De första filmerna som kom ut har man ju tittat på hundratals gånger. Han är stor och en fantastisk trevlig person,säger gymägaren Björne Hebelius till GP.

LÄS MER:Terminator besökte Göteborgskrog

Den föredetta amerikanska guvernören har vunnit den främsta kroppsbyggartävlingen "Mr Olympia" hela sju gånger. Dessutom har han vunnit "Mr. Universum" fyra gånger.

ANNONS

Vad gjorde han?

- Han kom in för att träna och bjöd på lite foton.

Vad sa han?

- Han tyckte att det var ett trevligt gym och han gillar de mer privata gymanläggningarna så som det var förr i tiden. Jag har försökt skapa en amerikansk stil på gymmet.

Hur reagerade övriga gäster?

- De var jätteglada. Mer än glada.En person ville inte tvätta händerna efteråt. Du kan ju tänka dig själv om du är på ett gym i Kungsbacka och så dyker en av världens mest kända personer upp. Ingen kan ju ta det. Det är inget man förstår, säger han och fortsätter;

- "I'll be back" sa han när han gick. Det kan man ju från filmerna.

LÄS MER:Schwarzenegger tar över Trumps såpa

Just nu har Hollywoodstjärnan flera olika filmprojekt igång. Dessutom ska han ta över efter Donald Trump i tv-såpan"The Celebrity apprentice". Men vad han gör i Västsverige är i skrivande stund oklart.

ANNONS