Här är Paradise Hotel-tjejernas "SS"-tatuering

Lisa, Vanessa och Andrea har tatuerat in "SS" som symbol för deras detektivbyrå. Vad de inte tänkt på är begreppets historiska betydelse, enligt Nyheter24. – Det är en våg som står för supersnipporna och ingenting annat i världen, berättar de för GP.

ANNONS
|

Under måndagen inleds ”mordveckan” i Paradise Hotel. Förutom att göteborgstjejen Angelica Gillholm checkar in och ställer till med trubbel, smiter även en mördare in på hotellet vilket får tjejerna Lisa Jönsson,VanessaOskarsson ochAndreaNorrman att vilja gå till botten med mysteriet.

”Supersnipporna” tar sig an fallet

Deras nybildade detektivgrupp, kallad ”Supersnipporna”, tar sig an utmaningen att undersöka det mord som skett på hotellet. – Vi är blonda, snygga och vi löser brott, säger Andrea Norrman i måndagens avsnitt.

LÄS MER:Angelica från Göteborg är den nya deltagaren i Paradise Hotel Och efter tiden i Mexiko håller ”Supersnipporna” fortfarande ihop.

Efter programmet har tjejerna, för att föreviga sin gemenskap, tatuerat in ”SS” som en förkortning för gruppnamnet.

ANNONS

På Instagram har Lisa Jönsson kommenterat tatueringen:

"Om vi gör slut så får jag döpa mitt barn till Sunes-Sommarunge, för inte en chans att jag tänker lasra bort den här också", skriver hon.

I Youtube-klippet nedan berättar tjejerna mer utförligt om ”Supersnipporna”. Paradise Hotel sänds på TV3 och Viafree.

"Kommer briljera inom en snar framtid"

Enligt Nyheter24är ”SS” även en förkortning för den paramilitära nazistorganisation som stod för omfattande grymma förbrytelser, däribland Förintelsen, under andra världskriget, skriver sajten.

I en kommentar till GP berättar Lisa Jönsson, Vanessa Oskarsson och Andrea Norrman om tatueringens betydelse.

–Det är en våg som står för Supersnipporna och ingenting annat i världen. Totalt olik alla kopplingar till allting förutom just Supersnipporna. Den var genomtänkt sedan flera månader tillbaka, och vi ångrar den inte alls. För övrigt så kommer vi Supersnippor att briljera världen inom en snar framtid, säger dem.

ANNONS