Han är Viasats nya Premier League-expert

När Premier League drar igång i helgen blir det utan Bosse Petersson. Istället blir det den förre Premier League-spelaren Jonas Olsson som får axla expert-rollen i Viasat-studion.

ANNONS
|

På fredag spelas första omgången i Premier League och just nu försöker lagen göra sina sista värvningar inför säsongen. Även i TV-världen förändras uppställningarna inför säsongen. Viasat som är de som visar Premier League i Sverige meddelade på torsdagen att Bosse Petersson inte kommer finnas med i studion under säsongen. I alla fall inte på samma sätt som tidigare.

– Mitt kontrakt med MTG Sport gick ut efter förra säsongen och efter 14 säsonger i tv-media tar jag sats mot nya uppgifter som mitt hjärteinitiativ ViLirare. Men jag lämnar inte MTG Sport fullt ut, utan kommer att göra inhopp från ”bänken” lite då och då, säger Petersson i ett pressmeddelande enligt Expressen.

ANNONS

Istället blir det den förre Premier League-spelaren Jonas Olsson som tar plats i studion.

– Jag har ju nio års erfarenhet av ligan, har levt i den världen och vet hur det funkar. Sedan följer jag fortfarande med vad som händer och har bra kontakt med gamla lagkompisar, säger han till Expressen.

ANNONS