Nu får det vara nog med detta outhärdliga vatten vi får i kranarna. Det är så gott som inte drickbart och har så varit sedan en lång tid tillbaka ungefär två månader snart, skriver insändarskribenten.
Nu får det vara nog med detta outhärdliga vatten vi får i kranarna. Det är så gott som inte drickbart och har så varit sedan en lång tid tillbaka ungefär två månader snart, skriver insändarskribenten. Bild: LEIF R JANSSON / TT

Vi får väl avdrag på räkningen för det äckliga vattnet?

Dessutom har vi fått köpa mängder av drickbart vatten i butik till en stor kostnad under detta pågående arbete som ännu inte är till ända och avslutat, skriver insändarsignaturen C Björken.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: friaord@gp.se

ANNONS

Nu får det vara nog med detta outhärdliga vatten vi får i kranarna. Det är så gott som inte drickbart och har så varit sedan en lång tid tillbaka ungefär två månader snart. Det innebär att kaffet blir odrickbart och att dricka vattnet är absolut otänkbart, det duger knappt till matlagning.

Då är min fråga till Va-verket: Vi kommer väl absolut att få en kraftig reducering på vår kommande räkning för detta långvariga elände!!

Dessutom har vi fått köpa mängder av drickbart vatten i butik till en stor kostnad under detta pågående arbete som ännu inte är till ända och avslutat.

ANNONS

Enligt Va-verket så håller man på och installerar någon form av filter alternativt reningsanordning men för oss som jobbat med denna typ av installationer så bör det ju gå att utföra dessa arbeten genom att köra parallellt med drickbart vatten under tiden detta arbete pågår.

Eller är det så att det bara är det billigaste alternativet som gäller och att man skiter i kunder som man vet inte har möjlighet till något annat alternativ till detta elände?

C Björken

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS