Varför inte göra mindre barngrupper på förskolan med pedagoger istället för tvärtom, undrar insändarskribenten.
Varför inte göra mindre barngrupper på förskolan med pedagoger istället för tvärtom, undrar insändarskribenten. Bild: Stefan Bennhage

Varför tas det så många konstiga beslut i Göteborg?

Hur ska vi kunna rösta om vi inte vet vad politikerna och deras tjänstemän tänker ställa till med, skriver C Söderberg.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: friaord@gp.se

ANNONS

Barn som ska åka flera timmar för att komma till skolan för att någon tjänsteman dabbat sig? Försök att rätta till har gjorts men är tydligen inte så lätt.

Krisberedskap som inte kommer fram på grund av någon felinställning i mejlfunktionen.

Massor av olika beslut om linbana, icke linbana. Extra bro, ingen extra bro. Sprängning på natten, inte sprängning på natten och sen sprängning på natten igen. (Detta gällde alltså inte sprängningar av kriminella).

Pengar som ska användas i pandemin läggs på hög? Varför inte göra mindre barngrupper på förskolan med pedagoger istället för tvärtom? Om nu pengarna inte ska användas till att hjälpa företag som fått det svårt på grund av pandemin?

ANNONS

Hur ska vi kunna rösta om vi inte vet vad politikerna och deras tjänstemän tänker ställa till med?

C Söderberg

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS