Insändarskribenten tyckte det var skräpigt på Sillviksbadet. (Arkivbild)
Insändarskribenten tyckte det var skräpigt på Sillviksbadet. (Arkivbild) Bild: Mia Höglund

Vad har hänt med Sillviksbadet?

Folk gick upp i skogen och nu var det inte bara matrester man trampade på utan även avföring, skriver Arne Olsson.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: friaord@gp.se

ANNONS
|

Söndagen den 9 augusti besökte vi Sillviksbadet. Vi kom dit klockan 10 och det var bland det värsta vi sett. Man fick hoppa runt kring pizzakartonger och annat skräp. Städpatrullen kom först efter klockan 13 och jag hörde då att de hade prioriterat annat då flera frågade varför det såg ut som det gjorde.

Helgen efter, den lördagen den 14 augusti, åkte vi dit igen, och nu var även alla toaletter låsta. Folk gick upp i skogen och nu var det inte bara matrester man trampade på utan även avföring. Efter lunch stod vi inte ut längre utan avvek.

Handikapprampen var avstängd där man går ner, men inte ute i vattnet och många kom då simmande från andra bryggan och gick upp där. Hur tänker man egentligen?

ANNONS

Arne Olsson

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS