Hur har Liberalerna tänkt att de ska få fler röster när det enda de gör är att berätta om hur dåliga Sverigedemokraterna är och att de minsann ska motarbeta den regering de sitter i nu? skriver signaturen Inger.
Hur har Liberalerna tänkt att de ska få fler röster när det enda de gör är att berätta om hur dåliga Sverigedemokraterna är och att de minsann ska motarbeta den regering de sitter i nu? skriver signaturen Inger. Bild: Carolina Byrmo/TT

Ta tag i kriminaliteten i stället för att smutskasta SD

Samarbeta i stället med alla över partigränserna och gör Sverige till ett bra land igen och att man ska slippa skämmas över hur slappa ni är när det gäller att hålla reda på de kriminella och människor som fullständigt struntar i hur vi lever o verkar i Sverige, skriver signaturen Inger.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: friaord@gp.se

ANNONS
|

Hur har Liberalerna tänkt att de ska få fler röster när det enda de gör är att berätta om hur dåliga Sverigedemokraterna är och att de minsann ska motarbeta den regering de sitter i nu? Berätta i stället hur ni tänker göra Sverige bättre utan att smutskasta ett annat parti. Tror ni verkligen att det är slumpen som styr när Sverigedemokrater har över 21 procent i sista mätningen. Hur ligger ni och flera andra partier till i de olika mätningarna? Jo, ni skulle åka ur riksdagen om det var val nu. Jag är så trött på allt tjafs ni och alla andra partier håller på med. Samarbeta i stället med alla över partigränserna och gör Sverige till ett bra land igen och att man ska slippa skämmas över hur slappa ni är när det gäller att hålla reda på de kriminella och människor som fullständigt struntar i hur vi lever och verkar i Sverige.

ANNONS

Det finns några röster i debatten, bland andra Ann-Sofie Hermansson som har en, i mina ögon, sund syn på hur man skulle kunna lösa en del problem i samhället. Ann-Sofie Hermansson är dessutom socialdemokrat av den riktiga sorten som vi ska vara rädda om.

Inger

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS