Jag känner att jag står med en fot i varje läger. Nu för tiden bor jag strax utanför Sveriges andra stad och kollar främst på Mello för att barnen kollar. Men om jag hade bott på landet som större delen av min släkt, då hade det varit andra bullar, skriver insändarskribenten.
Jag känner att jag står med en fot i varje läger. Nu för tiden bor jag strax utanför Sveriges andra stad och kollar främst på Mello för att barnen kollar. Men om jag hade bott på landet som större delen av min släkt, då hade det varit andra bullar, skriver insändarskribenten. Bild: Anders Wiklund/TT

SVT struntar i landsbygden – där de verkliga mellofansen bor

Det var ett stort misstag att inte ge en enda deltävling till Norrland i år. Människor går man ur huse för att ha roligt, skriver signaturen Hela landets mello.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du skriva en egen insändare? Mejla till: friaord@gp.se. Vill du svara eller har du synpunkter på en insändare? Använd samma mejladress och ange vilken insändare det gäller.

ANNONS
|

När ska SVT fatta grejen med Mello? Vad det är som gör att man fyller arena efter arena varenda år? För vi vet ju att musiken är dålig och att mellanakterna är ännu sämre. Det har varenda förståsigpåare och journalist hävdat ända sen Jesus gick i kortbyxor.

Jag känner att jag står med en fot i varje läger. Nu för tiden bor jag strax utanför Sveriges andra stad och kollar främst på Mello för att barnen kollar. Men om jag hade bott på landet som större delen av min släkt, då hade det varit andra bullar.

Det är på landet man hittar de verkliga mello-fansen. De som struntar i creddig Stockholms-musik, de som vill ha sin dansbandssväng och sitt EPA-dunk i fred. De som lyfter taket på arenorna när sådan musik spelas. Där har ni de riktiga mello-fansen.

ANNONS

Det var ett stort misstag att inte ge en enda deltävling till Norrland i år. Människor går man ur huse för att ha roligt. Dansband, EPA, mello, allt hör ihop. Syftet är att ha kul, och att få in lite glitter i den grå vardagen.

Vem kan säga nej till ett sådant upplägg? Jo SVT uppenbarligen, de krystade scenerna från tv-huset är sämsta tänkbara mellanakt. Tänk i stället A-teens, där fick ni ju faktiskt in både fest, show och nostalgi på bästa tänkbara sätt.

Hela landets mello

ANNONS