Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Anders Wiklund/TT
Bild: Anders Wiklund/TT

Snart öppnar bastun

Olika förseningar har gjort att bastun på Slottsskogsvallen har varit stängd sedan april, men snart öppnar den igen, skriver Per Tedenrud, Idrotts- och föreningsförvaltningen.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: [email protected]

Replik till "Irriterad kund", 6/9

Bastun på Slottsskogsvallen har varit ur drift sedan slutet av april och vi förstår självklart att våra kunder är irriterade över detta. Innan vi gjorde en beställning av nya aggregat gjorde vi en översyn för att se om vi i samband med detta skulle flytta bastun till annan placering på anläggningen. Det gjorde att vi avvaktade beställning till slutet av maj.

Anledningen till dröjsmålet därefter är att leverantören inte har lyckats leverera de keramiska stenarna som behövs till de nya aggregaten. Först nu den 5 september fick vi stenar levererade men då bara halva beställningen.

Vi har i dag, den 6 september, kunnat starta upp det ena aggregatet och öppna bastun, dock med reducerad effekt. Vilken kompensation vi ska ge till våra kunder får vi återkomma till när bastun är i full drift igen.

Per Tedenrud

enhetschef centrum, Idrotts- och föreningsförvaltningen, Göteborgs stad