Varför har det fått gå så här långt, och det gäller i hela landet? Pengar borde finnas i ett så rikt land, eller är det tjälskador som är problemet. Men det är inte första gången det är vinter. Eller är det helt enkelt brist på arbetskraft? skriver insändarskribenten.
Varför har det fått gå så här långt, och det gäller i hela landet? Pengar borde finnas i ett så rikt land, eller är det tjälskador som är problemet. Men det är inte första gången det är vinter. Eller är det helt enkelt brist på arbetskraft? skriver insändarskribenten. Bild: Stefan Berg

Snälla fixa alla gropar och skarvar på våra usla gator!

Man får hålla tungan rätt i mun och försöka ratta undan för det man hinner se, för att skona bilen sin, skriver ”Bilskatte-betalare”

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du skriva en egen insändare? Mejla till: friaord@gp.se. Vill du svara eller har du synpunkter på en insändare? Använd samma mejladress och ange vilken insändare det gäller.

ANNONS

Nästan aldrig har väl gatunätet i stan varit i så dåligt skick som nu, lappat och lagat, ojämnheter och gropar. Man får hålla tungan rätt i mun och försöka ratta undan för det man hinner se, för att skona bilen sin.

Varför har det fått gå så här långt, och det gäller i hela landet? Pengar borde finnas i ett så rikt land, eller är det tjälskador som är problemet. Men det är inte första gången det är vinter. Eller är det helt enkelt brist på arbetskraft?

För att ta ett konkret exempel så finns det två irriterande kraftiga skarvar med gropar tvärs över E6:an strax efter utfarten norröver från Tingstadstunneln, alldeles innan avfart Tingstad.

ANNONS

Dessa två djupa skarvar har funnits länge och behöver åtgärdas snarast då tusentals bilister dagligen hamnar däri, och det känns!

Tillfälle att åtgärda detta har funnits tidigare då tunneln varit stängd från och till. Så snälla, fixa det nu.

Bilskatte-betalare

ANNONS