Skäms, Semcon och Balder!

Det är skrämmande cyniskt av Semcon och Balder att överklaga Betelskeppets placering, skriver signaturen BW.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: friaord@gp.se

ANNONS

I många år hade jag det av GP omskrivna Betelskeppet utanför mitt kontorsfönster. Det förstörde inte på minsta vis min utsikt utan utgjorde ett naturligt inslag i min fina hamnutsikt. Ej heller besvärades jag eller mina kollegor någonsin av någon boende på skeppet. Dessa syntes sällan över huvud taget.

Det är skrämmande cyniskt av Semcon och Balder att överklaga skeppets placering. Varför väljer man ett läge vid en kaj om man inte tål att se ett fartyg? Jag uppfattar det som obefogad rädsla för människor som inte är lika ”fina” som företrädare för Semcon och Balder. Jag hoppas att nästa instans inte bifaller överklagan.

ANNONS

BW

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS