Insändarskribenten är upprörd över att Hans Forsberg (M), Kungsbacka, får betalt från kommunen trots att han ertappats på en lägenhetsbordell.
Insändarskribenten är upprörd över att Hans Forsberg (M), Kungsbacka, får betalt från kommunen trots att han ertappats på en lägenhetsbordell. Bild: Robin Aron

Samma handling blir bröd eller död

Apropå kommunalrådet Hans Forsberg (M) har jag ofta hört talesättet: ”bli politiker så har du kakan bakad för framtiden”, och det ligger ju tydligen en del i det, skriver ”Beda06”.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du skriva en egen insändare? Mejla till: friaord@gp.se. Vill du svara eller har du synpunkter på en insändare? Använd samma mejladress och ange vilken insändare det gäller.

ANNONS

Jag blev så arg när jag läste GP att kommunalrådet Hans Forsberg (M) får beviljat 58 000 kronor i månaden i nio år – efter att han ertappats vid en lägenhetsbordell. Antar att det är vi alla skattebetalare som får vara med och betala.

För ett tag sedan hände samma sak för Paulo Roberto och tydligen var han inte lika mycket värd som människa då han blev fråntagen både jobb och försörjning.

Vad jag vill ha sagt med detta är att båda har gjort samma olagliga handling och fakta är att den ena tjänar en massa pengar på det medan den andra mister allt man har. Jag vill inte ta ställning och handlingen som sådan, den tycker jag är fruktansvärt ful, att utnyttja kvinnor på detta vis.

ANNONS

Men någonstans känns det som det är skillnad på skit och pannkaka.

Jag har ofta hört talesättet: ”bli politiker så har du kakan bakad för framtiden”, och det ligger ju tydligen en del i det!

Beda06

ANNONS