Fredrik Reinfeldt.
Fredrik Reinfeldt. Bild: Stina Stjernkvist/TT

Reinfeldt - din "vision" är oönskad

Hur kan Fredrik Reinfeldt skriva en så kallad "vision" om att vi vanliga dödliga bör jobba tills vi blir 75 år? Svar på det - någon? skriver signaturen Botten är nådd.

ANNONS

Hur kan Fredrik Reinfeldt , som redan gått i "tidig pension" och som numera bland annat lever gott på att hålla föreläsningar för runt 100 000 kronor styck, anlitas av regeringens Delegation för senior arbetskraft (för säkert en mycket dyr peng) för att skriva en så kallad "vision" om att vi vanliga dödliga bör jobba tills vi blir 75 år? Svar på det - någon?

Botten är nådd

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS