Paulo Roberto Open your mind inspirationsdag PS
Paulo Roberto Open your mind inspirationsdag PS Bild: Annika Karlbom

Paolo Robertos mask föll av honom

Paolo Roberto hade ingen heder och ära och det uppdagades då han åkte fast för sexköp av en utsatt kvinna från en av Europas fattigaste länder, skriver Sarah i en replik.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du skriva en egen insändare? Mejla till: friaord@gp.se. Vill du svara eller har du synpunkter på en insändare? Använd samma mejladress och ange vilken insändare det gäller.

ANNONS

Replik

27/5 Ett gigantiskt hyckleri kring Paolo Roberto

Vad är din poäng? Att det är mer synd om Paulo Roberto och andra stackars sexköpare än de kvinnor de utnyttjar? Det är så jag tolkar din text. Argumentet att det är lagligt i andra länder gör det väl inte mindre moraliskt fel? Vidare skriver du att Paolo har blivit fråntagen heder och ära – det stämmer ju inte. Han har eget ansvar för detta, det är inget han ”drabbats” av. Han hade ingen heder och ära och det uppdagades då han åkte fast för sexköp av en utsatt kvinna från en av Europas fattigaste länder.

ANNONS

Han hade en mask och den föll av honom. Du har undertecknat din insändare med ”Inte en av tio” men du stöttar hellre sexköpare än de utsatta så i mina ögon är du i samma båt, du och sexköparna.

Sarah

LÄS MER: Systrar – GP:s granskning av sexhandeln

LÄS MER: Fria ord: Förbjud försäljningen av sex!

LÄS MER: DEBATT: Vem kastar första stenen på Paolo?

ANNONS