Ingen vet exakt hur många barn som förs ut ur landet mot sin vilja varje år.
Ingen vet exakt hur många barn som förs ut ur landet mot sin vilja varje år. Bild: Claudio Bresciani

Man skickar inte sitt barn till landet man flytt ifrån?

Om föräldrarna inte är svenska medborgare ska de ovillkorligen och omedelbart utvisas! skriver Mattias Dahlgren.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: friaord@gp.se

ANNONS
|

Det rapporteras om barn som berättar att det blir slagna av sina föräldrar eller utsatta för övergrepp och därefter ”försvinner” utomlands. En sådan familj kan ju knappast vara i Sverige av asylskäl eller skyddsbehov. Man skickar väl inte sitt barn till ett land man flytt för sitt liv ifrån?

Om föräldrarna inte är svenska medborgare ska de ovillkorligen och omedelbart utvisas! Är de svenska medborgare är detta ett komplett misslyckande för flyktings- och integrationspolitiken. De borde dock spärras in för människorov och hållas inspärrade till dess att barnen dyker upp igen. Det samma gäller naturligtvis de som inte är invandrare.

ANNONS

Mattias Dahlgren

LÄS MER:Stort mörkertal om antalet barn som förs ut ur Sverige

LÄS MER:Skolan larmade om våld i hemmet – sen försvann flickan

LÄS MER:Förslaget: Ekonomiska straff mot föräldrar för hedersresor

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS