Jag är såååå glad att jag inte sålt bilen så jag kan resa både billigare och flexiblare. SJ är inget för mig just nu, jag som för övrigt älskar att åka tåg, skriver insändarskribenten.
Jag är såååå glad att jag inte sålt bilen så jag kan resa både billigare och flexiblare. SJ är inget för mig just nu, jag som för övrigt älskar att åka tåg, skriver insändarskribenten. Bild: Janerik Henriksson/TT

Klart jag hellre tar bilen när SJ tagit bort ombokningsbara biljetter

Helt plötsligt blir det jättedyrt att ta tåget om du nu inte är helt säker på när du tänker resa, skriver signaturen Stinsen Lars.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du skriva en egen insändare? Mejla till: friaord@gp.se. Vill du svara eller har du synpunkter på en insändare? Använd samma mejladress och ange vilken insändare det gäller.

ANNONS
|

Precis till semestrarna tar SJ, hela folkets järnväg, bort möjligheten till ombokningsbara biljetter. De skyller på att dom byter bokningssystem. Sämsta ursäkten jag hört på mycket länge. Helt plötsligt blir det jättedyrt att ta tåget om du nu inte är helt säker på när du tänker resa.

Får de ens göra så? Vad säger typ Konsumentverket? Vad säger infrastrukturministern och övriga ansvariga för våra kommunikationer?

Jag är såååå glad att jag inte sålt bilen så jag kan resa både billigare och flexiblare. SJ är inget för mig just nu, jag som för övrigt älskar att åka tåg. Men det är just nu på tok för dyrt för mig i alla fall.

ANNONS

Stinsen Lars

ANNONS