Är det bara jag som vill att dessa verksamheter ska få alla de resurser de behöver för att fungera så som det är tänkt? skriver insändarskribenten.
Är det bara jag som vill att dessa verksamheter ska få alla de resurser de behöver för att fungera så som det är tänkt? skriver insändarskribenten. Bild: Tim Aro/SVD/TT

Jag vill vara med och betala för välfärden!

Är det bara jag som vill ha en fullt fungerande förskola, skola, sjukvård, äldrevård, polis och andra verksamheter?

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: friaord@gp.se

ANNONS
|

Jag är så sjukt trött på att dagligen behöva läsa om alla dessa neddragningar och sparbeting inom förskola, skola, sjukvård, äldrevård, polis och andra för samhället nödvändiga verksamheter.

Jag vill se politiker som står upp och säger: Vi kommer att höja skatterna så att skola, sjukvård och alla andra centrala verksamheter får alla de resurser som de behöver för att bedriva sin verksamhet fullt ut.

Men nu tycks hela Sverige vara fullt av politiker som verkar vara mer intresserade av sin egen karriär och födkrok än att förhindra att vårt samhälle och vår välfärd steg för steg monteras ned. Höja skatterna? Nej, e du go eller? Då förlorar vi ju röster i nästa val!

ANNONS

Är det bara jag som vill ha en fullt fungerande förskola, skola, sjukvård, äldrevård, polis och andra verksamheter? Är det bara jag som vill att dessa verksamheter ska få alla de resurser de behöver för att fungera så som det är tänkt?

Nej, stoppa de orimliga sparåtgärderna! Höj skatterna! Jag vill vara med och betala!

Dags nu!

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS