Björn Olsen, överläkare och professor i infektionssjukdomar vid Uppsala universitet och Akademiska sjukhuset. Han är även ornitolog och expert på fågelinfluensa.
Björn Olsen, överläkare och professor i infektionssjukdomar vid Uppsala universitet och Akademiska sjukhuset. Han är även ornitolog och expert på fågelinfluensa. Bild: Pontus Lundahl/TT

Heja er som vågar gå motströms!

Jag blir förfärad när jag läser att vänner övergett honom för hans åsikter skull, skriver Lena Knutsson.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: friaord@gp.se

ANNONS

Jag tycker inte som Björn Olsen om pandemistrategin (trots att jag inte är expert) men jag tycker att han har rätt uttrycka sin åsikt.

Jag blir förfärad när jag läser att vänner övergett honom för hans åsikter skull. De var alltså inga vänner, än mindre demokrater.

Ann Heberlein har beskrivit samma sak liksom Magnus Norell.

Heja er som vågar gå motströms! Utan sådana som ni hade era motståndare inte kommit ut ur stenåldersgrottan.

Lena Knutsson

LÄS MER:Björn Olsen i stor intervju: ”Jag utnämndes till ärkeidiot”

LÄS MER:Forskare varnar för fjärde coronavåg – kan drabba barn

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS