Hur eländigt de nu utnyttjade flickorna sägs ha i hemländerna så kan väl tillvaron här inte vara bättre, menar insändarskribenten.
Hur eländigt de nu utnyttjade flickorna sägs ha i hemländerna så kan väl tillvaron här inte vara bättre, menar insändarskribenten. Bild: Nicke Johansson

Förbjud försäljningen av sex!

Ta tag i grundproblemet och ta flickorna därifrån, skriver signaturen Förbryllad.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: friaord@gp.se

ANNONS
|

Undrar om det finns någon mer som funderar över konstiga lagar? I en sexrazzia i Stockholm nyligen greps ett antal män. Gott så – sexköp är förbjudet! Men varför i all världen är det inte lika förbjudet att sälja sex? Narkotikahandel, köp-och sälj, är lagvidrigt, men detsamma gäller inte sexhandel. Hur eländigt de nu utnyttjade flickorna sägs ha i hemländerna så kan väl tillvaron här inte vara bättre, i synnerhet som hallickarna förmodligen tar det mesta av inkomsten. Om sexförsäljning är i lag lika förbjudet som köp av detsamma så kan jag absolut inte fatta varför inte denna handel skulle totalförbjudas. Att nattvandrande, godhjärtade människor ger kvinnorna mat och ”stöd” är befängt – hur väl man än menar. Ta tag i grundproblemet och ta flickorna därifrån i stället!

ANNONS

Lagför både säljare och köpare nu!

Förbryllad

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS