Hur eländigt de nu utnyttjade flickorna sägs ha i hemländerna så kan väl tillvaron här inte vara bättre, menar insändarskribenten.
Hur eländigt de nu utnyttjade flickorna sägs ha i hemländerna så kan väl tillvaron här inte vara bättre, menar insändarskribenten. Bild: Nicke Johansson

Förbjud försäljningen av sex!

Ta tag i grundproblemet och ta flickorna därifrån, skriver signaturen Förbryllad.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du skriva en egen insändare? Mejla till: friaord@gp.se. Vill du svara eller har du synpunkter på en insändare? Använd samma mejladress och ange vilken insändare det gäller.

ANNONS
|

Undrar om det finns någon mer som funderar över konstiga lagar? I en sexrazzia i Stockholm nyligen greps ett antal män. Gott så – sexköp är förbjudet! Men varför i all världen är det inte lika förbjudet att sälja sex? Narkotikahandel, köp-och sälj, är lagvidrigt, men detsamma gäller inte sexhandel. Hur eländigt de nu utnyttjade flickorna sägs ha i hemländerna så kan väl tillvaron här inte vara bättre, i synnerhet som hallickarna förmodligen tar det mesta av inkomsten. Om sexförsäljning är i lag lika förbjudet som köp av detsamma så kan jag absolut inte fatta varför inte denna handel skulle totalförbjudas. Att nattvandrande, godhjärtade människor ger kvinnorna mat och ”stöd” är befängt – hur väl man än menar. Ta tag i grundproblemet och ta flickorna därifrån i stället!

ANNONS

Lagför både säljare och köpare nu!

Förbryllad

ANNONS